Attracting Digital Workforce

In shape met LinkedIn

Deze editie organiseren we samen met en bij onze kennispartner LinkedIn. Tijdens deze inspirerende workshop werk je samen met beslissers van snelgroeiende bedrijven en andere ambitieuze organisaties.


8 februari, 09.00 - 12.00 uur
LinkedIn Amsterdam (Rembrandttoren, Amstelplein)


Het kader

Keynote speaker Marcel Molenaar is Country Director Benelux & Head of Marketing Solutions. Net als jouw organisatie heeft hij te maken met The War of Digital Talent. Hij stelt de vraag wat je kunt doen om een aantrekkelijke werkgever te zijn?

De tijden veranderen, zeker in het digitale transformatie tijdperk waar digitaal talent schaars is. De mensen die jij graag aan boord wil kiezen steeds meer vanuit intrinsieke motivatie voor jou. De dagen dat jij hén kon kiezen zijn voorbij. Dat wetende; wat is de beste strategie om talent naar je toe te trekken dat belangrijk is voor de toekomst van je organisatie?

Luister mee, denk mee en discussieer. Eén garantie heb je. Je gaat geïnspireerd naar huis met praktische inzichten; klaar om je employer branding een boost te geven.

 

Marcel Molenaar

 


 

Wil jij hier ook bij zijn en kennismaken met Digital Shapers? Laat je interesse blijken en stuur een bericht naar Aline. We kunnen vast wat voor je regelen.
 

Stuur bericht

 

 

Customer Experience
12 april, 09.00 - 11.45 uur
Spaces Den-Haag


Lees meer

Strategy in the Digital Age
14 juni, 09.00 - 11.45 uur
Spaces Rotterdam 

Lees meer