Come over, have a coffee with us and share your future!

Onze events

#ShapingDigital

#ShapingDigital is een serie interactieve sessies over actuele digitale onderwerpen, bedoeld om de ideeën samen te brengen van born-digitals en beleidsmakers van corporates en startups. We verwelkomen je met koffie en croissants en beloven je dat je geïnspireerd naar huis zal gaan met praktische inzichten. Tot nu toe hebben we vier #ShapingDigital events georganiseerd. Houd onze LinkedIn pagina in de gaten voor informatie over ons volgende event.

 

LINKEDIN

Opkomend

HR Analytics

13 september
Spaces Zuidas, Amsterdam

Move one level up on predictive analysis in HR.

Organisaties ervaren disruptive pressures terwijl zij meer data-driven worden. De HR afdeling is geen uitzondering. In deze editie van #ShapingDigital bespreken we vragen als: Wat zijn de meest voorkomende problemen en redenen voor weerstand voor de adoptie van HR Analytics? Hoe overwin je deze weerstand en genereer je relevante resultaten?

Impressie

#ShapingDigital 

Afgelopen

 

Data Driven Organizations14 juni 2017

 

LEES VERDER

 

 

Disrupting the Customer Experience


12 april 2017

 

LEES VERDER

 

 

In Shape with LinkedIn8 februari 2017

 

LEES VERDER

We love to connect!

Wij staan altijd open voor een kop koffie en een goed gesprek. Deel jouw kijk op de digitale toekomst, en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen. Interesse om Shaper te worden? Ook daar praten we graag samen over.

info@digitalshapers.nl

A Barbara Strozzilaan 101
    1083 HN Amsterdam

 

Routebeschrijving