Digital Workforce

Als gevolg van digitale transformatie zal de workforce veranderen. Er zijn nieuwe competenties en vaardigheden nodig om je organisatie wendbaar en succesvol te maken. Dit betekent andere professionals, of professionals die op andere manieren werken. Kenniswerkers veranderen in toenemende mate naar digitale werkers. Artificial intelligence, robots en drones: deze nieuwe digitale werknemers dwingen ons om na te denken over de inrichting en visie van onze organisatie. Heb je de juiste mensen aan boord en zien mensen de potentie van digitale ontwikkelingen?

Digital Shapers kan je helpen bij het creëren van een cultuur die hierbij past. Denk bijvoorbeeld aan agile en data-driven werken, aan het centraal stellen van de klant en het gebruiken van de juiste tools. We stimuleren kennisdeling tussen afdelingen en inspireren werknemers om met een andere bril naar de digitale wereld te kijken zodat de kansen zichtbaar worden.

Met het versterken van employer branding hebben wij ook ervaring. Beginnend met een EVP tot corporate storytelling en activatie van je organisatie. Om het juiste talent aan te trekken en te behouden bouwen we samen aan een sterk werkgeversmerk. 

High performers of the future won’t merely consume more technology. They will enable their people to accomplish more with technology.

~ Paul Daugherty, CTO Accenture

Cases

Lees meer over onze uitdagingen, oplossingen en resultaten.

Gespecialiseerde Shapers

Bekijk de andere thema's

 

Data Science

 

Digital Innovation