Shaping for DELA

Nieuwe producten voor leden

Experimenteren en valideren om de juiste nieuwe producten te ontwikkelen voor leden.

Innoveren

DELA is specialist in verzekeringen en uitvaartverzorging. Een cooperatie die haar leden voor, tijdens en na de uitvaart helpt. Daarom staat de organisatie niet stil: DELA innoveert om de beste producten aan te kunnen bieden aan haar leden.

Hoe?

Welke producten zijn dit? Kunnen we deze online valideren alvorens we erin investeren en zo effectief mogelijk van idee tot uitvoering komen? Welke specialisten breng je samen in verschillende fases?

Resultaten

Met behulp van uitgebreid gebruikersonderzoek en experimentatie is een nieuw platform voor een specifiek klantsegment ontwikkeld. Methodes als lean startup, design thinking, data driven development en growth hacking zijn aangescherpt in het team.

Digital Shapers brengt creativiteit en weet dit goed te combineren met onderbouwende data. Innovatieve projecten worden snel gevalideerd, zowel offline als online. Zo weten we snel wat we wel of niet willen ontwikkelen zonder op kwaliteit in te leveren of investeringen weg te gooien.

SPECIAAL VOOR JOU

De juiste Shaper, de juiste focus

Elke organisatie is anders, en heeft haar eigen ambities en uitdagingen. Dat is precies waarom er verschillende experts nodig zijn in verschillende situaties. Om een optimaal resultaat te behalen, kiezen wij een passende Shaper uit ons netwerk, gebaseerd op vaardigheden en motivatie. Een Shaper haalt het maximale uit zijn of haar vakgebied, en draagt kennis moeiteloos over naar een andere Shaper, indien nieuwe expertise vereist is.

Ik heb een Shaper nodig Ik ben een Shaper 

EVENTS