Shaping for Keune

Digital strategy & implementatie

Digital Shapers helpt Keune momenteel om haar digitale aanwezigheid, diensten en producten te verbeteren, waarbij vanuit een overkoepelende strategie gewerkt wordt aan de implementatie. Met korte sprints, en een hands-on aanpak, combineren onze Shapers verschillende expertises, om snelle verandering teweeg te brengen.

Uitdaging

Als succesvol internationaal bedrijf is het een vereiste om een sterke digitale aanwezigheid te hebben. Omdat er gewerkt wordt in zeer diverse internationale markten, met een grote gevarieerde  groep kappers in salons als voorname klantenbasis, is het een uitdaging om zowel offline als online een uniform internationaal merk uit te stralen.

Oplossing

Als digitale partner van Keune is Digital Shapers verantwoordelijk voor zowel de strategie als de implementatie. Door het combineren van verschillende expertises, zoals digitale strategie, customer journey mapping en e-commerce kan snelle verandering teweeg gebracht worden. Door een nauwe samenwerking met interne stakeholders en externe suppliers, komen wij tot efficiënte oplossingen met lange termijn invloed.

Resultaten

Tijdens de eerste fase van de samenwerking hebben wij zowel een inside-out, als een outside-in aanpak gebruikt om aan de hand van de global corporate strategie meerwaarde voor de klant te creëren. Momenteel werken wij aan de implementatiefase, waarin een nieuwe wereldwijde website gelanceerd wordt, waarop e-commerce op basis van een global multi-channel strategie van groot belang is.

SPECIAAL VOOR JOU

De juiste Shaper, de juiste focus

Elke organisatie is anders, en heeft haar eigen ambities en uitdagingen. Dat is precies waarom er verschillende experts nodig zijn in verschillende situaties. Om een optimaal resultaat te behalen, kiezen wij een passende Shaper uit ons netwerk, gebaseerd op vaardigheden en motivatie. Een Shaper haalt het maximale uit zijn of haar vakgebied, en draagt kennis moeiteloos over naar een andere Shaper, indien nieuwe expertise vereist is.

Ik heb een Shaper nodig Ik ben een Shaper 

EVENTS