Shapers versnellen transformatie

Onze Shapers

Met wie je werkt

Onze workforce bestaat uit Shapers. Shapers vergroten de digitale mindset en creativiteit van organisaties. Ze beschikken over relevante kennis en ervaring, maar minstens zo belangrijk; ze hebben een specifiek karakter.

Een digitale transformatie gaat dwars door de organisatie heen. Shapers hebben een breed perspectief en deinzen er niet voor terug om conventies en silos te doorbreken.
 

Shapers zijn intrinsiek gemotiveerd om mensen te inspireren en te helpen bij verandering. Door hun eigen belevingswereld te delen vergroten ze de digitale mindset. We noemen ze ook wel bright spots.

Shapers zijn born-digitals. Ze denken, spreken en handelen digitaal, bijna instinctmatig. Dat is precies wat ze waardevol maakt.

 

Shapers willen leren. Ze leren online, van elkaar en van de best practices die ze opdoen bij verschillende organisaties.

De juiste focus

Iedere organisatie verschilt en heeft eigen digitale ambities en uitdagingen. Daar zijn verschillende expertises voor nodig. Om optimaal resultaat te bereiken kiezen we passende Shapers uit onze community op basis van skillset en motivatie. Een Shaper haalt het meeste uit zijn domein en draagt de kennis naadloos over aan een andere Shaper wanneer nieuwe expertise nodig is.

Elke keer wanneer scepsis omslaat in focus, enthousiasme en daadkracht, besef ik waarom ik doe wat ik doe.

~ Dickon, Shaper

Onze waarden

We smile, every day
Positieve energie slaat over
 
 

We challenge the status-quo
We brengen organisaties naar het volgende niveau
 

We love to connect
Samen zorgen we voor synergie
 
 

We bring about change
We zetten mensen in hun kracht met onze creativiteit
 

We inspire people
We zien kansen met onze digitale mindset
 

We are a winning team
Samen blijven we in topvorm
 
 

Maak kennis met ons team