Onze belofte

We creëren een digitale mindset

Return On Inspiration

Om digitaal te kunnen transformeren, is het essentieel om mensen in hun kracht te zetten. Dat begint bij inspiratie. Als je ziet wat er mogelijk is, ontstaat de energie en ambitie om je gericht door te ontwikkelen. Zo brengen we organisaties in beweging en laten we ze versnellen. Dat levert veel op.

  • Digitale cultuuractivatie
  • Groeiende teamprestaties
  • Samenwerkende afdelingen
  • Verankerde digitale strategie
  • Betere klantervaringen
  • Nieuwe inkomsten en besparingen
  • Nieuwe processen
  • Gerealiseerde projecten

Born digital

Digital Shapers is een team van ervaren professionals. We zijn born digitals die instinctmatig aanvoelen hoe je het maximale haalt uit de digitale wereld. Door mee te denken en te doen, helpen we digitale ambities te realiseren.

Lees meer over onze shapers

Keuzes maken

We doorbreken de impasse

Constante ontwikkeling van digitale technologieën schept onnoemelijk veel kansen. Paradoxaal genoeg is dit precies wat veel organisaties besluiteloos maakt en mensen tegenhoudt om te veranderen. Digital Shapers maakt organisaties bewust en kansen inzichtelijk. We helpen de keuzes maken die leiden tot verandering.

If you are working on something exciting that you really care about, you don’t have to be pushed. The vision pulls you.

~ Steve Jobs

Van revolutie naar evolutie

Digital Shapers werkt aan een start-up cultuur én concrete projecten. Ondertussen shapen en verankeren we de processen die je helpen in je digitale transformatie. We stimuleren teams om agile te werken. Continu leren en verbeteren is de standaard. Either we win or we learn.

Achter een shaper staat een heel team

Digital Shapers komt je organisatie versterken met shapers. Digital savvy als ze zijn werken co-creatief en maken ze gebruik van de aanwezige collectieve kennis. Tegelijkertijd kunnen ze rekenen op collega shapers en een netwerk van digital advisors. Continu staan ze in verbinding met elkaar via de team Shaper Slack app.

We blijven leren

We blijven inspireren

Werk je met ons samen, krijg je toegang tot onze academy. Maandelijks organiseren we #ShapingDigital events. Hier bespreken we aanstormende trends en aangedragen thema's vanuit onze klanten. Iedereen is welkom: klanten en shapers. De sessie is co-creatief; je komt kennis halen én brengen.

Geen detacheerder of recruiter

Digital Shapers helpt je bij digitale ambities en vraagstukken. We zijn geen detacheerders of recruiters. Ben je op zoek naar talent? Wij helpen je graag, maar alleen vanuit inhoudelijke en praktische betrokkenheid. Pas dan weten echt wie je nodig hebt.

Daarom dus

Kickstart je digitale revolutie vandaag

Ervaar de kracht van onze savvy shapers binnen je muren. Ontdek en benut nieuwe wegen. De shapers zijn jouw verlengstuk en bright spots in de organisatie; de gateway naar de digitale wereld. 


Neem contact op