Creative Garage

New solutions using data

Amazon, Apple, Disney, Google… de meest bekende bedrijven ter wereld zijn begonnen in een garage. Blijkbaar is er geen luxe kantoor, of strakke strategie nodig voor creativiteit om tot bloei te komen. Een gedeelde overtuiging, een team van experts, veel experimenteren en toewijding zijn veel belangrijkere ingrediënten.

Creative Garage

We organiseren een workshop met inspiratie en co-creatie als doel: jouw eigen Creative Garage. Perfect voor een multidisciplinaire groep deelnemers uit jouw organisatie, en onze experts. We zullen het voornamelijk over data hebben.

Data Science

We beginnen de sessie met uitleg over het begrip Data Science. Je zal worden geënthousiasmeerd met voorbeelden van mogelijkheden en succesvolle toepassingen. Hierna komen we in een creatieve mindset, en laten we zien hoe data de drijfveer kan zijn voor ondernemerschap.

Welke mogelijkheden op basis van data kunnen we deze dag samen vinden?

Hoe kunnen we het gebruik van data verbeteren of nieuwe invalshoeken vinden?

Aan het einde van de dag zal je specifieke ideeën hebben verworven, welke navolging kunnen krijgen door middel van pilots, waarvoor de groep de volgende stappen duidelijk zal hebben.

Specifieke wensen? Laat het weten!

Resultaten

  • Lijst van mogelijke oplossingen binnen jouw organisatie, gebaseerd op interne en externe data, en technologieën zoals artificial intelligence en cognitive computing.
  • Ideeën over quick wins, lange termijn mogelijkheden en de volgende stappen om deze te bereiken.
  • Toegewijde tijd, focus en discussie leidt tot een toename in betrokkenheid en samenwerking van cross-department managers en data-driven transformation.
  • Overwinnen van weerstand tegen verandering
  • Toegenomen kennis op gebied van Data Science en andere relevante technologieën
  • Follow-up is mogelijk, waarbij business cases en pilots ontwikkeld worden, en verandering teweeg wordt gebracht.

Ik heb een Shaper nodig Ik ben een Shaper 

EVENTS