Shaping Gemeente Amsterdam

Digital Learning voor iedereen

Digital Shapers deed mee aan het Startup in Residence (SIRA) programma van de Gemeente Amsterdam met een spin-off product.

Programma

Dit traject met maatschappelijke ontwikkeling als insteek, richt zich erop om het gebruik van inclusieve digitale leermethoden te stimuleren onder de inwoners van Amsterdam. Binnen 6 maanden wordt een product ontwikkeld, waarna het de Gemeente Amsterdam als klant het product hoopt te adopteren.

Het idee

Het wordt het steeds belangrijk voor mensen om mee te komen met technologische ontwikkelingen en vaardigheden op dit gebied door te ontwikkelen. Met het 'inclusive learning' programma wil de Gemeente Amsterdam zelfs de meest kwetsbare burgers helpen om relevant te blijven voor de arbeidsmarkt en zich zelfverzekerd te voelen in de samenleving.

Onze oplossing

Ons platform maakt het mogelijk voor mensen om zich te ontwikkelen op het gebied van digitale competenties. We maken gebruik van Data Science technology om op basis van persoonlijke doelen leer-en ontwikkelingstrajecten voorgesteld. Organisaties krijgen hierbij realtime inzicht in verwachtingen en voorspellingen.

 

Hierover doorlezen?

Knowledge that we currently possess, will not be the knowledge we need to solve the future’s problems. Chances to excel in the future’s world, in our opinion, depends greatly on the ability to imagine the future. With this clear imagination in mind, it is possible to find the ‘how to get there’, and truly find new ways to shape the future.

Klinkt interessant - Iets voor ons?

EVENTS