Shaping Mourik

Ontwikkelen van een Digital Roadmap en Change Plan

We hebben de behoeftes, wensen en mogelijkheden van de interne en externe organisatie geïdentificeerd, hebben buy-in gecreëerd and activiteiten geprioriteerd in een actiegerichte roadmap.

Uitdaging

Mourik Infra is een groot familiebedrijf in Groot-Ammers dat oplossingen biedt voor allerlei infrastructurele projecten. Door middel van digitalisering, kennis uit data en het meenemen van mensen in datagedreven werken en de digitale wereld, wil Mourik onderscheidend en innovatief blijven in een constant veranderende wereld.

Aanpak

We hebben onderzocht hoe de potentie van Mourik volledig benut kan worden. Door eerst gezamenlijk de ambitie te bepalen en vervolgens onderzoek te doen middels het spreken van zowel mensen binnen als buiten de organisatie, hebben we de gaps tussen de huidige en gewenste staat en de veranderende klantbehoeften inzichtelijk gemaakt.

Resultaat

In de Digital Roadmap hebben we voor de komende jaren een aantal projecten geprioriteerd, waarmee Mourik zich verder kan ontwikkelen en onderscheidend kan blijven, daarbij rekening houdend met de impact van technologische ontwikkelingen. Om iedereen in de organisatie mee te krijgen hebben we tevens rekening gehouden met een veranderplan voor de organisatie.