Kunstmatige Intelligentie, de stand van zaken

De een is vroeg begonnen, de ander pas zeer recent. Je kunt het bijna niet gemist hebben, de oproep van overheid, bedrijfsleven en media om te experimenteren en op te schalen met kunstmatige intelligentie. Waar enkele organisaties pronken met succesverhalen of aanlopen tegen beperkingen; blijven veel anderen zoekend.

Waar staan we nou echt als bedrijfsleven? Hoe veelbelovend is kunstmatige intelligentie tot nu toe gebleken? Zijn de investeringen op dit gebied inderdaad opgevoerd? Welke producten zijn ontwikkeld? Of wordt er nog vooral gepraat en gepland? Wie houdt zich hiermee bezig in de organisatie en hoe worden nieuwe ideeën en producten omarmd? Waar is behoefte aan?

We zijn benieuwd naar jullie ervaringen en willen de ruimte creëren om deze met elkaar te kunnen bespreken. We maken deze #ShapingDigital editie daarom exclusiever dan anders.

Op woensdagmiddag 7 oktober 2020 gaan we van 16.15u - 18.00u in gesprek met een select gezelschap van 10 genodigden met eindverantwoordelijke functies. We laten ons
daarbij uiteraard inspireren en ondersteunen door enkele experts en ervaringsdeskundigen.

Wil je ook leren van de ervaringen van andere bedrijven en ben je bereid je eigen uitdagingen en inzichten te delen? Meld je dan aan voor onze sessie, als vanouds bij ons op kantoor in
Amsterdam*.