Leiderschap ten tijde van Digitale Transformatie

Waarin onderscheidt een leider met een digitaal DNA zich? Wat heb je nodig om een organisatie digitaal te transformeren? Hoe ziet jouw toekomst als leider eruit in een tijd dat organisatiestructuren platter worden en teams steeds autonomer? 

Deze editie van #ShapingDigital zal in het teken staan van leiderschap ten tijde van digitale transformatie. Hiervoor hebben we onder andere Chris Parker uitgenodigd. Chris leidt al meer dan 20 jaar technologie-organisaties en transformaties in de functie van CIO, CTO en andere innovatie rollen. Hij zal onder meer vertellen over het type leiderschap welke pure digitale organisaties als Airbnb en Uber toepassen. Daarnaast deelt hij graag zijn ervaring als CTO bij Powerpeers (Vattenfall), waar hij de transformatie van traditionele energieleverancier naar online energie platform, mede heeft vormgegeven.   

Ook zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Waar loop jij tegenaan in de praktijk? Deel het met ons via info@digitalshapers.nl. Dan zorgen wij dat jouw vragen aan bod komen tijdens het event. 

Kortom, het wordt weer een interessante middag. We verwelkomen je graag op 13 november!