Met de Gemeente Amsterdam als launching customer ontwikkelen we momenteel een tool om gepersonaliseerde suggesties te kunnen geven aan individuen op basis van hun behoeften en wensen om digitale competenties en vaardigheden te ontwikkelen. Dit kan gebruikt worden door organisaties om real-time inzicht te krijgen in de ontwikkeling van medewerkers en deze optimaal te stimuleren.

We need this

Digital Workforce

Als gevolg van digitale transformatie zal de workforce veranderen. Er zijn nieuwe competenties en vaardigheden nodig om je organisatie wendbaar en succesvol te maken. Dit betekent andere professionals, of professionals die op andere manieren werken. Kenniswerkers veranderen in toenemende mate naar digitale werkers. Artificial intelligence, robots en drones: deze nieuwe digitale werknemers dwingen ons om na te denken over de inrichting en visie van onze organisatie. Heb je de juiste mensen aan boord en zien mensen de potentie van digitale ontwikkelingen?

Digital Shapers kan je helpen bij het creëren van een cultuur die hierbij past. Denk bijvoorbeeld aan agile en data-driven werken, aan het centraal stellen van de klant en het gebruiken van de juiste tools. We stimuleren kennisdeling tussen afdelingen en inspireren werknemers om met een andere bril naar de digitale wereld te kijken zodat de kansen zichtbaar worden. Op een positieve manier, vanuit verlangen, proberen we aan te sluiten bij individuele ontwikkelbehoeftes van medewerkers.

Met het versterken van employer branding hebben wij ook ervaring. Beginnend met een EVP tot corporate storytelling en activatie van je organisatie. Om het juiste talent aan te trekken en te behouden bouwen we samen aan een sterk werkgeversmerk.

EXPERTISE

Services

Vergroten van digitale mindset en creativiteit

 

Ik zoek een Shaper  Ik ben een Shaper