Elke eerste maandag van de maand

ShapingDigital Podcast

In deze podcast gaan wij in gesprek met pioneers, mensen die ons meer kunnen vertellen over hoe technologie de wereld aan het veranderen is, en hoe we dit kunnen gebruiken om mensen in hun kracht te zetten.

4 - "Sssjjt, Google!" Hoe voice hét nieuwe medium wordt (04/02)

In deze aflevering spreken we met Maarten Lens-Fitzgerald over slimme voice speakers en hoe dit medium snel de markt aan het veroveren is. Online op 4 februari 2019.

1 - Waarom elk bedrijf nu aan de slag moet met data science

In deze allereerste aflevering van de ShapingDigital Podcast gaan we in gesprek met Robert Monné. Robert heeft de Analytics Academy opgericht, waarmee hij bedrijven helpt bij het opleiden van medewerkers tot volleerde data scientists. Robert kan ons alles vertellen over het belang van data science, en datagedreven werken. 

 

 

TBA - Beschikbaar 04/03/2019

Elke eerste maandag van de maand staat een nieuwe podcast online. De eerstvolgende op 4 februari.

 

 

2 - Hoe Artificial Intelligence de samenleving verandert

In deze tweede aflevering gaan we aan de hand van 6 stellingen in gesprek met Nyenrode professor Bob de Wit over hoe de ontwikkeling van AI de samenleving gaat beïnvloeden, en wat dit voor de mens zal betekenen.

 

 

TBA - Beschikbaar 04/03/2019

Elke eerste maandag van de maand staat een nieuwe podcast online. De eerstvolgende op 4 februari.

 

 

3 - Kijk naar China voor de toekomst van retail

In deze (Engelse) aflevering spreken we Bei Wang over de ontwikkeling van 'new retail' in China, de gevolgen hiervan, en hoe je de Chinese klant bereikt.