Retail verandert - loop niet achter

New Retail in China workshop

China's New Retail model verandert hoe naar retail wordt gekeken. Leer van inspirerende voorbeelden uit China waar dit geïntegreerde systeem het beste van huidige retail, e-commerce en de winkelstraat met elkaar verbindt.

Weg met het oude

Om als winkel relevant te blijven zijn structurele veranderingen nodig waarbij rekening wordt gehouden met de veranderende wensen van de klant. Om een idee te krijgen van wat deze verandering inhoudt, kunnen we kijken naar China, waar new retail zijn introductie heeft gemaakt.

In China worden bestaande verwachten van fysieke en online winkels in rap tempo afgeschudt, en wordt er gewerkt aan een nieuwe status quo. 

Een nieuwe status quo

Bij new retail hoeft geen enkele klantervaring in de winkel hetzelfde te zijn als die van de volgende klant. Een geïntegreerd systeem verbindt het beste van huidige online en offline retailers. 

Dit niveau van innovatie is iets dat we momenteel simpelweg niet kennen in de VS of Europa.

 

 

Meer informatie

New retail workshops

In twee workshops leren we je alles over China's new retail. Wat kan je hiervan leren en in je eigen bedrijf implementeren? Hoe bereik je Chinese klanten en de Chinese markt? In een groep van max. 15 personen gaan we hierop in.

Aansluitend is een uur 1-op-1 consultancy toegespitst op jouw sector te boeken.

 

Start nu