Data Crash Course

Interactieve introductie in Artificial Intelligence

Digital Shapers biedt interactieve introductiesessies aan over Artificial Intelligence & Machine learning, waarin de onderliggende concepten en technologieën uitgelegd worden en toepassingen besproken.

Waarom?

Veel bedrijven weten dat ze meer moeten doen met de beschikbare data, en willen Artificial Intelligence hiervoor gebruiken. Een gebrek aan kennis over hoe deze technologie in de praktijk werkt, zorgt ervoor dat het moeilijk is om deze daadwerkelijk toe te passen. Jouw organisatie snapt dat er kansen liggen, maar waar moet je beginnen?

Aanpak

Tijdens een 2 uur durende interactieve training maken wij AI & Machine learning toegankelijk door de basisconcepten en technologie uit te leggen, praktijkvoorbeelden te bespreken en deelnemers te helpen om creatieve toepassingen voor de eigen organisatie te bedenken. We enthousiasmeren deelnemers om hier verder over te leren en actie te ondernemen.

Resultaten

Wij brengen basiskennis op peil, zorgen voor bewustzijn van toepassingen van AI en inzicht in het werken met data. Deelnemers worden geënthousiasmeerd om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, terwijl nagedacht wordt over mogelijke toepassingen in het dagelijkse werk. Samen komen we tot een lijst aan mogelijke toepassingen voor jouw organisatie.

 

Start Data Crash Course

EXPERTISE