Digitale transformatie voor elke werknemer

Digital Day

Raak geïnspireerd tijdens een Digital Day. Tijdens een interactieve lezing zorgen we voor bewustzijn van de laatste digitale trends in jouw sector. Deze kennis passen we daarna toe in een creatieve game, waardoor iedereen concrete ideeën opdoet over toepassingen binnen de organisatie.

Waarom?

Wij geloven dat competitief zijn in het digitale tijdperk begint bij de werknemer. Weet jouw team de kansen hiervan al optimaal te benutten?

Om snelle vooruitgang te realiseren organiseren wij Digital Days. Vooraf wordt samen besproken welke thema’s het meest relevant zijn. De technologieën die het werken in jouw sector aan het veranderen zijn worden uitgelicht, waarna de verkregen kennis in de praktijk wordt gebracht in een interactief spel of workshop. Het programma kan op verschillende niveaus aangeboden worden, voor groepen tot 100 personen.

Interactie

Het interactieve onderdeel is op verschillende manieren in te richten, passend bij de behoefte van de organisatie. Tijdens een workshop of spel worden mensen geïnspireerd, en uitgedaagd om creatieve toepassingen te vinden in het eigen werk. Relevante discussie, en kennis-en ervaringsuitwisselingen onder deelnemers wordt gefaciliteerd.

Voorbeelden van spelvormen zijn de ‘Escape Room’, het ‘Digital Lagerhuis’, ‘Privacy & AI Game’ of de ‘Digital Strategy Battle’. <span>In samenspraak stellen we het perfecte programma voor jouw organisatie samen.

Effect

  • Toegenomen kennis over digitale technologie, gelijk toegepast tijdens een laagdrempelig educatief spel. Een bewezen aanpak, met positieve reacties van onder andere Melitta, de RAI en Schiphol.
  • Meer betrokkenheid
  • Nieuwe ideeën
  • Beter begrip
  • Verbeterde samenwerking
  • Wegnemen van obstakels tot verandering
  • Zin om tot actie over te gaan
  • Behoefte voor verdere ontwikkeling

 

 

Het waren zeer succesvolle dagen en jullie optreden heeft hier zeker een belangrijke bijdrage aan geleverd. Ik kreeg hele positieve feedback en direct na de conferentie heel veel positieve reacties!

Remko Tetenburg - CEO Melitta Sales Europe