Bewustwording creëren van digitale technologie

Digital Escape Room

Versnel jouw digitale transformatie door medewerkers bewust te maken van de mogelijkheden van digitale technologie. Help ze om de potentie hiervan te begrijpen en nieuwe kennis gelijk toe te passen.

Waarom?

Wil jij je digitale transformatie versnellen door bewustzijn over de mogelijkheden van digitale technologie te vergroten bij alle werknemers in jouw organizatie? Of zoek je een manier om jouw strategie en de customer journey tot leven te brengen? Of zoek je een simpele langetermijnoplossing om alle nieuwe werknemers tijdens het onboarden bekend te maken met de waarden van jouw bedrijf?

We hebben een Digital Escape Room gemaakt om de digitale ontwikkeling van al uw werknemers te stimuleren en een digitale transformatie in gang te zetten. Met een bottom-up aanpak, laten we deelnemers de potentie van digitale technologie ervaren in een laagdrempelig educatief spel. 

Digital Escape Room

Werknemers van verschillende afdelingen werken samen om diverse spellen te spelen, waarin zij verschillende apps, tools en technologieën leren te gebruiken in een spannende verhaallijn. In co-creatie kan dit worden afgestemd op jouw specifieke strategie en leerdoelen. 

Onderwerpen zoals Augmented & Virtual Reality, Artificial Intelligence, Facial & Image recognition, en vele andere worden behandeld. Werknemers worden gestimuleerd om te leren over o.a. growth hacking, datagedreven werken, design thinking, en probleemoplossend vermogen.

 

Bewezen Concept

  • De Digitale Escape Room is al meer dan 2000 keer gespeeld, en wordt beoordeeld met een 8.7.
  • Werknemers krijgen een meer digitale manier van denken bijgebracht.
  • Deelnemers worden gestimuleerd om dat wat zij geleerd hebben direct toe te passen in hun dagelijkse werk.
  • Bewustwording en begrip  van de onderwerpen en spellen wordt verzekerd tijdens nabespreking
  • Serious Games hebben bewezen meer invloed te hebben op werknemersbetrokkenheid en op het dagelijks gebruik dan elke andere trainingsmethode.

Ontsnap en ervaar de potentie van digitale technologie!