Digitale competentie waarborgen in de organisatie

Digital Roadmap

Bepaal welke initiatieven en projecten jouw organisatie nodig heeft om bedrijfsdoelstellingen te behalen. Welke interne processen kunnen efficiënter, hoe krijgen we beter inzicht in en relaties met de klant en hoe ziet ons verdienmodel er in de toekomst uit? Onze hands-on aanpak zorgt voor betrokkenheid en aansluiting op de organisatie.

Waarom?

De wereld om ons heen verandert en technologische ontwikkelingen raken alles en iedereen. Om als organisatie klaar te zijn voor de dag na morgen, is het noodzakelijk na te blijven denken over hoe deze veranderingen van invloed kunnen zijn op de organisatie en hoe hier optimaal gebruik van gemaakt kan worden. Waar staat de organisatie nu en wat zijn de juiste stappen voor versnelling? Hoe kan kennis en kunde in de organisatie verbeterd worden en worden mensen meegenomen in veranderingen?

Aanpak

We werken gezamenlijk aan een plan voor het komende jaar, waarbij we beginnen met het vaststellen van de ambitie. We combineren intern en extern onderzoek om gaps te bepalen tussen de huidige en gewenste realiteit en veranderende klantbehoeften. We bespreken en prioriteren vervolgstappen en gebruiken onze change management expertise om een passende veranderaanpak te ontwikkelen. Gedurende het proces zorgen we voor betrokkenheid van belanghebbenden.

Resultaten

Een plan voor de komende jaren om onderscheidend te kunnen blijven in een competitieve markt en wendbaar te zijn voor de toekomst. Belangrijker nog, overeenstemming en betrokkenheid in de organisatie. Naast het waarborgen van aansluiting op doelstellingen, huidige projecten en cultuur, is hierbij gekeken naar de potentie en impact van technologische ontwikkelingen en voorbeelden binnen en buiten de markt. Een data gedreven organisatie is vaak een uitgangspunt.

Digital Shapers are skilled, efficient and nice people delivering adequate advice during the project. The speed with which the Shapers came up to speed with us was very valuable.

Esther van der Velden - Director of Global Marketing at Keune Haircosmetics