Shaping Mourik Infra

Samen een Digital Roadmap realiseren
Mourik Infra streeft ernaar onderscheidend en innovatief te blijven. In een eerder traject hebben we gezamenlijk een Digital Roadmap opgesteld hiervoor. Maar hoe realiseer je deze projecten en neem je mensen mee? Digital Shapers schoot te hulp bij deze transitie om de doelen gedefinieerd in hun Digital Roadmap te realiseren.

Aanpak
Samen met het management van Mourik is een gefaseerde aanpak opgesteld met verschillende projectteams. Op deze manier benutten we de kennis en ervaring van de mensen in het bedrijf bij het opzetten van nieuwe initiatieven. Wij geloven dat het de mensen zijn die de transitie drijven. Wij bieden hierbij hands-on ondersteuning en helpen het transitie team bij het aansturen van dit programma.

Resultaat
Door de geboden handvaten weten zowel het transitie team en de project teams hoe ze moeten bewegen om de projecten te implementeren. We signaleren de uitdagingen en lossen deze gezamenlijk op. Nieuwe initiatieven, zoals een onboarding programma, een slim tenderproces en het toepassen van 3D-modelleren, hebben zo draagvlak gekregen en zijn in de organisatie geïmplementeerd.

Verfrissende aanpak, maken continue de slag naar praktijk. Mensen voelen zich onderdeel van het proces, krijgen zin in wat komen gaat.

Jan-Paul van den Bosch
Algemeen Directeur bij Mourik Holding

We kunnen jou ook helpen