Begeleiden van transformatie

Wil je dat je organisatie klaar is voor de toekomst? In een veranderende wereld is dat een vraag die altijd actueel blijft en breed draagvlak vraagt binnen je organisatie. Samen zorgen we voor continue aandacht voor dit onderwerp. Succes is een logisch gevolg.

Doelen

Mindset openen

Haal je onvoldoende waarde uit systemen en technologie omdat medewerkers vasthouden aan het oude? Heb je te maken onvoldoende draagvlak en weerstand of sta je aan de start van een uitrol?

Mindset activeren

Wil je medewerkers verandering laten omarmen door ze nieuwe kansen te leren zien? Streef je naar een cultuur waarin een mindset van continu leren en experimenteren de norm is?

Verandering realiseren

Vind je het belangrijk om je team nieuwe werkwijzen aan te leren - zoals datagedreven werken, doorlopend innoveren en design thinking? Zoek je hierbij inspiratie, begeleiding of coaching?

Activiteiten

Change management

Leer hoe je meer waarde kunt realiseren door medewerkers mee te nemen in je koersbepaling en te anticiperen op weerstand.

Digital programma management

Creëer en implementeer op jouw organisatie toegesneden programma’s waarmee je succesvolle verandering weet te realiseren.

Strategie implementatie

Vertaal onder begeleiding van een Shaper je digitale strategie naar de praktijk, en rol deze gefaseerd uit in de organisatie.

Reverse mentoring

Leer meer over digitale transformatie door te sparren met Shapers die vanuit eigen perspectief hun mening en expertise delen.

We kunnen jou ook helpen